Perne Ormatek

Conţinut
 1. Particularități
 2. Diversitate
 3. Modele populare
 4. Materiale (editare)
 5. Recenziile clienților

Somnul sănătos și sănătos depinde de alegerea lenjeriei de pat. Un producător excelent de saltele și perne de înaltă calitate este compania rusă Ormatek, care își mulțumește clienții cu produse de calitate excelentă la un preț accesibil de mai bine de 15 ani. Pernele ortopedice Ormatek sunt bine gândite, produsele îndeplinesc standardele moderne de siguranță și calitate.

Particularități

Pernele Ormatek cu efect ortopedic sunt binecunoscute nu numai în Rusia, ci și în multe țări europene. Producătorul folosește numai materiale de înaltă calitate, care sunt testate temeinic în prealabil. Toate pernele sunt fabricate folosind cele mai noi echipamente. Profesioniștii cu experiență creează modele elegante, bine gândite din materii prime atent selectate. Toate produsele de marcă sunt concepute pentru a asigura un somn sănătos și sănătos.

Pernele Ormatek se disting prin următoarele proprietăți utile:

 • Acestea creează cele mai confortabile condiții pentru un somn sănătos și profund, fiind responsabile de susținerea adecvată a capului și gâtului.
 • Mușchii gâtului și spatelui sunt complet relaxați.
 • Astfel de produse asigură o bună circulație a sângelui datorită poziției corecte a capului. Produsele sunt recomandate pentru utilizare de către persoanele care suferă de hipertensiune arterială, amețeli sau dureri de cap severe.
 • Folosit pentru prevenirea osteocondrozei și scoliozei.
 • Ele ajută la scăderea sforăitului și a apneei în somn - prin restabilirea unei respirații adecvate în timpul unei nopți de odihnă.

Diversitate

Compania rusă Ormatek oferă o gamă largă de perne ortopedice. Toată lumea va putea alege cea mai bună opțiune - în funcție de preferințele personale. In functie de tipul de produs, producatorul ofera mai multe tipuri de perne.

Anatomic

Toate produsele sunt ergonomice, oferă cea mai confortabilă și corectă poziție a capului și gâtului. Compania oferă o gamă largă de perne pentru spate, picioare și scaun. Modelele anatomice sunt realizate din latex și spumă specială, nu provoacă alergii.

Hipoalergenic

Astfel de perne sunt fabricate din materiale de umplutură artificiale, deoarece sunt materiale naturale care adesea acționează ca iritante și provoacă alergii. Pernele sunt realizate din spumă specială și puf artificial, deoarece aceste umpluturi se caracterizează prin ușurință de îngrijire și igienă.

Bebelus

Producătorul rus Ormatek este angajat în fabricarea de perne de calitate pentru copii și adolescenți, ținând cont de fiziologia și dezvoltarea acestora. Produsele companiei sunt potrivite copiilor de la doi ani. Producătorul folosește latex perforat ca umplutură pentru modelele pentru copii. Forma ergonomica asigura pozitia corecta a capului si gatului bebelusului.

Cu efect de memorie

Modelele cu spumă cu memorie remodelează rapid capul și gâtul pentru un confort maxim. Toate modelele sunt realizate din materiale moderne de înaltă calitate: Memory Cool, Memorix și memory foam.

Modele populare

Producătorul oferă o selecție largă de modele care diferă unele de altele în funcție de criterii diferite. Compania folosește multe materiale de umplutură moderne pentru a crea produse confortabile și practice cu efect ortopedic.

Lumină pernă - o alegere excelenta deoarece acest produs este ergonomic. Materialul Ormafoam ecologic este folosit ca umplutură.Acest model are o formă specială și se distinge prin elasticitate - astfel de proprietăți garantează un somn sănătos și sănătos. Înălțimea produsului este de 10,5-12 cm.Compania oferă o garanție pentru acest model (un an și jumătate), iar durata de viață a acestuia este de trei ani.

Model de nivel ideal atrage atentia prin forma convenabila, deoarece este realizata din material perforat cu efect de memorie. Avantajul acestui produs constă în capacitatea de a regla înălțimea - datorită prezenței mai multor straturi de umplutură. Materialul perforat asigură un schimb bun de aer. Modelul este imbracat intr-o fata de perna detasabila din material hipoalergenic si foarte moale.

Perna elastica are duritate medie si atrage atentia prin forma sa neobisnuita. Este realizat dintr-un material elastic cu rezistenta sporita la uzura, care are efect de memorie.

Acest model are proprietăți anatomice remarcabile. Se adaptează perfect corpului tău pentru confort și comoditate. Înălțimea produsului variază de la 6 la 12 cm. Cu o îngrijire adecvată, o astfel de pernă va dura de la trei ani.

Materiale (editare)

Toate produsele Ormatek sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care sunt excelente pentru permeabilitatea aerului și nu provoacă reacții alergice. Datorită proprietăților bactericide ale materialelor de umplutură utilizate, pernele sunt protejate în mod fiabil de creșterea microorganismelor patogene.

Toate pernele companiei sunt împărțite în trei grupe în funcție de umplutura utilizată:

 • Modelul cu gel este realizat din materialul inovator de răcire OrmaGel. Asigură un somn sănătos, deoarece distribuie perfect căldura în exces pe întreaga suprafață.
 • Produsele din puf sunt prezentate atât în ​​formă clasică, cât și în formă originală. Sunt fabricate din materiale naturale și se folosesc și analogi sintetici. Producătorul folosește puf natural din categoria „Extra”, puf semi-puf și artificial.
 • Pernele din latex oferă suport moale pentru gât și cap. Producătorul folosește latex natural, care este obținut din cauciucul plantelor. Poziționarea corectă a coloanei cervicale promovează o bună circulație a sângelui și relaxarea mușchilor.

Recenziile clienților

Pernele ortopedice Ormatek sunt populare la mulți clienți. Producătorul oferă produse de înaltă calitate folosind dezvoltări moderne și cele mai bune echipamente europene. Designerii companiei creează modele care asigură un somn sănătos și sănătos.

Proprietarii de perne Ormatek notează varietatea modelelor. Fiecare cumpărător poate alege cea mai bună opțiune - în funcție de preferințe și dorințe personale.

Clienții subliniază că stilul lor de viață s-a schimbat semnificativ de la achiziționarea pernei Ormatek. Au început să se trezească veseli, veseli, cu un sentiment de putere și energie. Deoarece pernele asigură poziția corectă a capului și a coloanei cervicale, în timpul somnului de noapte, organismul își revine complet după o zi de lucru.

Ormatek oferă perne elegante și de calitate cu efect ortopedic atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Creatorii de modele pentru copii iau în considerare caracteristicile unui organism în creștere.

Toate produsele de marcă sunt durabile. Cu o îngrijire adecvată, această pernă va rezista câțiva ani. Producătorul oferă umpluturi de înaltă calitate care garantează poziția corectă a corpului în timpul somnului.

Veți afla mai multe despre pernele Ormatek în următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila