Alegerea unui difuzor portabil mare

Conţinut
 1. Avantaje și dezavantaje
 2. Revizuirea celor mai bune modele
 3. Cum să alegi?

Difuzoarele portabile mari sunt populare printre organizatorii de sărbători și evenimente, cei cărora le place să se distreze într-o companie mare din afara orașului - la țară sau într-o excursie în natură. Majoritatea acestor modele au un design portabil, pot funcționa ca sistem audio de sine stătător, pot comunica cu un smartphone sau alte dispozitive prin Bluetooth și pot reda fișiere de pe o unitate flash.

Merită să învățați mai în detaliu despre ce fel de boxe muzicale portabile și fără fir cu baterie sunt și alte modele de astfel de echipamente.

Avantaje și dezavantaje

Difuzoarele portabile mari au o serie de avantaje pe care omologii lor staționari nu le au. Printre principalele avantaje:

 • mobilitate - difuzoarele portabile sunt ușor de transportat;
 • interfețe fără fir;
 • reproducere de compoziții muzicale din medii externe;
 • autonomie, echipare cu baterie;
 • timp de funcționare fără reîncărcare de la 5 la 24 de ore;
 • calitate bună a sunetului;
 • o gamă largă de modele;
 • prezența luminii și a efectelor speciale muzicale;
 • versatilitate, potrivită pentru utilizare în interior și exterior;
 • ușurință în utilizare.

Există și dezavantaje. În cea mai mare parte, difuzoarele portabile din categoriile de preț bugetar sunt reprezentate de modele cu difuzoare nu cele mai puternice și un set limitat de funcții.

Capacitatea bateriei este, de asemenea, limitată; după descărcarea acesteia, echipamentul trebuie conectat la rețea. Nu veți putea asculta muzică mult timp la volum maxim.

Revizuirea celor mai bune modele

Printre modelele care sunt prezentate în clasa celor mai bune difuzoare audio uriașe și pur și simplu mari, merită remarcate următoarele opțiuni.

 • JBL PartyBox 300. Liderul evident al oricărui rating este cel mai mare și mai puternic difuzor portabil cu recenzii excelente ale utilizatorilor, iluminare puternică din spate cu diferite moduri de puls, un microfon sau mufă pentru chitară. Alimentarea este susținută de la rețea și de la baterii, durata de viață a bateriei este de până la 18 ore. Coloana acceptă comunicarea Bluetooth, există un port USB pentru o unitate flash. Dimensiuni carcasa 31 × 69 × 32 mm.
 • Goffi GF-893. Difuzor portabil 2.1 cu maner telescopic retractabil, roti si o putere de 150 wati. Modelul are o carcasă clasică din lemn cu elemente din plastic, nedestinată utilizării în exterior. În prezența Bluetooth încorporat, port USB, suport pentru carduri de memorie, tuner radio, mufă pentru chitară și microfon.
 • Marshall Tufton. Difuzor portabil cu o curea de transport convenabilă, picioare, carcasă rezistentă la apă. Dimensiunile de 22,9 × 35 × 16,3 cm nu sunt izbitoare ca dimensiuni, dar în interior sunt ascunse o acustică puternică de 80 W, bateria ținând 20 de ore de funcționare. Modelul acceptă doar conexiune Bluetooth, există o mini mufă, sunetul stereo este clar, există control al frecvenței. Designul vintage merită o atenție deosebită, pe care britanicii l-au păstrat în acustica wireless.
 • Sony GTK-PG10. Difuzor portabil 2.1 cu un subwoofer bun, sunet luminos și bogat și un minibar în partea de sus. „Acoperișul” se pliază, permițându-vă să plasați băuturi sau alte lucruri necesare deasupra. Dimensiunile carcasei difuzorului nu sunt cele mai impresionante 33 × 37,6 × 30,3 cm, dar este inclusă o baterie încăpătoare pentru 13 ore de viață a bateriei, există porturi Bluetooth și USB pentru o unitate flash și un încărcător.
 • JBL Playbox 100. Difuzor de podea, de așteptat, puternic de la unul dintre liderii de piață. Carcasa de 35,6 x 55,1 x 35,2 cm găzduiește un sistem stereo de 160 W. În prezența suportului pentru gadgeturi pe Android, baterie și putere de rețea, capacitatea de a funcționa autonom până la 12 ore.
 • Difuzor Troler K-16. Coloana nu impresionează prin dimensiunile sale foarte mari - doar 28 × 42 × 24 cm, dar diferă prin prezența unui mâner telescopic și a roților, există și un conector pentru montarea pe un trepied. Acesta este un model complet portabil care poate funcționa cu o singură încărcare până la 8 ore. Coloana este echipată cu funcție de karaoke, microfon wireless, iluminare de fundal LED, afișaj încorporat și telecomandă.

Acest model de difuzor audio pe roti poate fi ales in siguranta pentru organizarea de vacante si evenimente in aer liber.

 • Dialog AO-21. Un difuzor chinezesc ieftin de 28,5 × 47,1 × 22,6 cm.Modelul este echipat cu un sistem de sunet monofonic, dar are funcție karaoke, 2 intrări pentru conectarea microfoanelor cu fir, acceptă înregistrarea vocii, există porturi pentru USB, media microSD. Tunerul radio încorporat vă permite să petreceți timp în natură, chiar și în absența muzicii înregistrate pe unitatea flash USB, seara puteți porni lumina de fundal a difuzorului.
 • Digma S-38. Un difuzor portabil ieftin, cu un mâner de transport convenabil și o dimensiune a corpului de 53,3 × 23,9 × 17,8 cm. 60 W de putere sunt suficiente pentru reproducerea sunetului stereo, este disponibil un egalizator, dar calitatea înaltelor este scăzută. Acesta este un difuzor stereo cu afișaj încorporat și un design interesant care poate funcționa până la 10 ore cu o singură încărcare. Pentru tehnologia chineză, nivelul de fabricație a acusticii portabile este destul de ridicat.

Cum să alegi?

Atunci când alegeți o boxă portabilă mare, trebuie să acordați atenție nu numai calității construcției sau țării de origine a tehnologiei. Dintre punctele importante, remarcăm următoarele.

 • Programare. Pentru vacanțe, evenimente în aer liber în școli, grădinițe, acasă cu clienții, este mai bine să alegeți difuzoare portabile portabile cu mâner și roți. Uneori este necesar să transportați echipamentul pe distanțe lungi. Pentru utilizarea staționară în exterior, această opțiune va fi de prisos. Karaoke-ul și microfonul incluse sunt o alegere bună pentru cei cărora le place să ia parte activ la distracție.
 • Puterea sunetului. Într-un difuzor mare, acesta nu trebuie să fie mai mic de 40 de wați. Modelele de peste 100 W sunt produse doar de liderii pieței de acustică portabilă. În mărcile bugetare, puteți găsi difuzoare de până la 65 de wați. Este suficient să te distrezi fără să-ți deranjezi vecinii.
 • Volum. 50 dB este zgomotul pe care îl produce o mașină de spălat rufe obișnuită. Pentru utilizare în interior, este suficientă o gamă de 45-70 dB. Pentru organizarea de evenimente în aer liber, puteți lua difuzoare mai puternice, altfel pur și simplu nu se vor auzi în spatele zgomotului extern.
 • Cerințe pentru puritatea sunetului. Dacă vrei să auzi bas puternic, nu trebuie să cheltuiești bani pe difuzoare scumpe. Frecvențele înalte pure pot fi redate doar de modelele de ultimă generație.
 • Design carcasă și ergonomie. O coloană mare ar trebui să fie ușor de transportat. Prezența mânerelor, roților, mânerelor laterale este un motiv întemeiat pentru a arunca o privire mai atentă asupra modelului ales.

Acestea sunt principalele criterii pentru alegerea difuzoarelor portabile mari pentru recreere sau organizarea de evenimente. De asemenea, capacitatea bateriei, durata de viață a bateriei echipamentului, disponibilitatea porturilor pentru conectarea dispozitivelor externe pot fi de mare importanță.

În următorul videoclip, veți găsi o prezentare generală a difuzorului mare portabil JBL PartyBox.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila