Mobila de sufragerie Ikea

Conţinut
  1. Avantaje
  2. Mobila camera de zi

Sufrageria este una dintre camerele principale din orice locuinta. Aici își petrec timpul cu familia în timp ce se joacă și se uită la televizor sau cu invitații la masa festivă. Compania olandeză Ikea este unul dintre liderii în vânzarea de mobilier și diverse bunuri de uz casnic, care oferă multe opțiuni pentru mobilarea competentă și convenabilă a unei camere de zi. Totul, de la coșuri mici și cutii pentru umplere rafturi până la canapele și dulapuri se găsesc în cataloagele mărcii. Un sortiment imens vă permite să transpuneți în realitate orice idee, indiferent de designul interior ales.

Avantaje

Decizia de a cumpara mobila se ia intotdeauna in functie de ceea ce ar trebui sa fie: frumos, functional sau confortabil. Mobilierul de la Ikea îmbină toate aceste calități. În plus, are și alte avantaje:

  • Modularitate. Toate mobilierul prezentat se vinde ca unitati separate, si nu exista oferte cu kiturile asamblate.
  • Diversitate. Lista de produse oferă diverse culori, materiale de fabricație, modificări și tipuri de suprafețe.
  • Mobilitate. Mobilierul este fabricat astfel încât să poată fi mutat cu ușurință, modulele nu necesită prindere între ele, plăcuțele de protecție pe picioare îl fac ușor de mutat.
  • Prietenia mediului. Toate materialele de producție sunt ecologice și respectă standardele internaționale. Pentru prelucrarea materiilor prime principale nu se folosesc compoziții care conțin substanțe toxice și periculoase din punct de vedere chimic.
  • Calitate. Toată mobila este ușor de asamblat, iar fiecare componentă este prelucrată și perfect asortată. Este rezistent și bine făcut, indiferent de preț.
  • Preț. Gama de prețuri este diferită: există opțiuni bugetare și mai scumpe, astfel încât fiecare poate alege ceva pentru sine.

Mobila camera de zi

Interiorul livingului este format din diferite piese de mobilier. Acum este popular să combinați mai multe funcții în această cameră și să o împărțiți în zone. Cel mai adesea este o zonă de recreere și o zonă de luat masa. Cineva preferă să dea spațiu pentru o bibliotecă sau o cameră de joacă, cineva pentru un colț confortabil cu șemineu sau pentru depozitarea lucrurilor. Pentru a întruchipa orice idee, puteți alege articolele potrivite și puteți umple rațional fiecare colț al camerei pentru a vă simți confortabil.

Conceptul general al companiei este de a crea mobilier care să se potrivească tuturor. Având la dispoziție o cameră mică, merită să cumpărați mobilier alb sau deschis la culoare, să aranjați locuri de depozitare de-a lungul unui perete și să plasați o canapea și o măsuță de cafea în centrul camerei. Acest lucru va fi suficient pentru o distracție plăcută. Compania în catalogul său împarte modulele după colecție și scop, ceea ce facilitează găsirea articolului necesar. Există de toate aici pentru feluri de mâncare sau cărți, precum și pentru haine sau ciudățenii frumoase.

Sistemul „BESTO”.

Acesta este un sistem modular, motiv pentru care producătorul îi acordă o atenție deosebită. Fiecare dintre părțile sale este independentă, dar vă permite să creați o imagine de ansamblu. Există dulapuri înalte și joase, rafturi, suporturi TV și combinații ale acestora. Achiziționând mai multe elemente ale acestui sistem, puteți decora orice perete. Rafturile deschise și închise, ușile oarbe sau cu sticlă vă permit să ascundeți obiectele de uz casnic și să arătați lucruri memorabile și frumoase. De regulă, predomină culorile neutre - negru, alb și bej. O anumită varietate este adusă de vopselele de mentă, albastru, roz și culorile lemnului natural. Suprafețele sunt lucioase sau mate.

Biblioteci

Dacă casa are o colecție vastă de cărți, atunci cea mai bună soluție ar fi să o arăți în toată splendoarea ei. Pentru a face acest lucru, puteți achiziționa un suport înalt sau jos cu uși, fără ele, sau o combinație a acestora. Unele modele au un perete din spate gol, în timp ce altele sunt complet deschise și pot fi folosite pentru zonarea spațiului. Ikea a gândit totul până la cel mai mic detaliu și în catalog puteți găsi nu doar rafturi suplimentare sau suport pentru dulapuri, ci și uși. Adică, achiziționând un suport obișnuit, îi puteți crește înălțimea până la tavan în sine sau îl puteți închide, ceea ce va schimba aspectul încăperii în sine.

Rafturi

Poate cea mai versatilă ofertă. Sunt potrivite pentru depozitarea oricăror articole (de la rame foto până la echipamente). Există diverse metode de instalare - podea, perete sau mobil - pe rotile. Există unități de rafturi, dulapuri cu uși și sertare, rafturi suspendate și combinații de diferite dulapuri. Un dulap deschis tipic are adaosuri sub formă de cutii, secțiuni de țesătură suspendate pentru accesorii, coșuri de sârmă sau inserții cu uși sau sertare. Pentru cei care doresc să organizeze o zonă de luat masa într-o încăpere mică, există un suport cu masă pliabilă, unde puteți depozita vasele și articolele de servire necesare pe rafturi și puteți scoate masa la momentul potrivit. Există diferite colecții disponibile, care diferă în culori și modele.

Colecția Eket este strălucitoare și simplă. Întreaga deschidere a raftului este pătrate mici de alb, albastru, negru, albastru deschis și portocaliu. Ele pot fi aranjate și atârnate, după bunul plac - în linie sau pătrat, asimetric sau pe treaptă, adăugând roți. Rezultatul este întotdeauna o garderobă grozavă. Sinele de perete și rafturile sunt excelente pentru a crea o compoziție în jurul unui televizor sau unui spațiu de lucru mic. Colectia Callax este laconica si functionalitate maxima. Colecția Svalnes este un set mare de constructori. Cea mai bună parte este că puteți achiziționa componente individuale pentru a crea un set sub forma unei zone de lucru, dressing sau bibliotecă.

Dulapuri și bufete

Nu contează dacă ești în căutarea unui loc în care să depozitezi haine simple sau o colecție scumpă - catalogul Ikea le are pe toate.

Interior clasic englezesc va completa vitrinele din colecția „Mater”, „Brusali” sau „Hamnes”. Realizate intr-un stil strict, cu soclu de sus si picioare patrate, nu vor iesi in evidenta si doar isi vor indeplini clar functia.

Stil loft sau high-tech poate fi decorat cu modele din linia Ivar. Se caracterizează prin fațade netede și nuanțe mate. Colecția „Liksgult” și „Ikea PS” sunt mobilier pentru iubitorii de neobișnuit și luminos. Culori suculente, combinații de dulapuri și sertare de diferite forme - aceasta este ceea ce va atrage privirea și va umple casa de emoții. Există șifonieruri din colecțiile Fabrikor, Detolf și Klingsbu special pentru colecționari. După ce ați oprit alegerea asupra lor, puteți fi sigur că lucrurile alese vor fi în prim plan.

Bufete și mese console

Acestea sunt spații de depozitare pentru încăperi mici. Opțiunile deschise pot fi folosite ca bibliotecă, iar opțiunile închise ca locuri pentru lucrurile necesare care nu ar trebui să fie întotdeauna vizibile pentru alții.

Rafturi de perete

Pereții goli pot fi întotdeauna decorați și variați cu rafturi. În plus, este potențial un spațiu de depozitare grozav. Pentru a nu supraîncărca interiorul, este mai bine să achiziționați rafturi cu puncte de atașare ascunse. Un astfel de detaliu va pluti vizual în aer.

Opțiunea cu console este potrivită dacă articolele grele sau cutiile vor fi depozitate pe raft. Rafturile închise și modelele cu sertare completează combinațiile de dulapuri.

Sub televizor

Televizorul din sufragerie este de obicei pus. Pentru ca acesta să nu arate plictisitor, iar echipamentele suplimentare pentru el nu se află în toate colțurile camerei, este suficient să achiziționați un suport TV. Poate fi pe picioare sau suspendat, dar a doua variantă este mai puțin mobilă. Se disting prin înălțimea și aspectul lor. Sunt posibile combinații cu rafturi de perete sau cadre mici pentru dulapuri.

Sertarele sunt produse cu rafturi deschise, cu sticla si usi sau sertare inchise. Pentru cei cărora nu le plac detaliile inutile, produc mese mici cu un raft pentru un set-top box sau un turnant.

Moale

Mobilierul tapițat este prezentat în catalog cu canapele, fotolii și puf. Canapeaua este un element de bază în orice sufragerie. Ar trebui să fie durabil și moale, să nu păteze și confortabil. Ikea prezinta modele cu diferite tapiterie, forma, numar de locuri si culori. Tapiteria poate fi din material textil, imitatie de piele sau piele naturala. Formele sunt standard sau libere, unghiulare (în formă de L și în formă de U). Freeform presupune că canapeaua este modulară și are mai multe părți care sunt dispuse în forma dorită.

Numărul de locuri este de la 2 la 6, iar opțiunile de culoare sunt variate. Există 12 culori de bază.Există produse cu perne, cu și fără cotiere, cu scaun ridicat și chiar fără spătar /

Mese de sufragerie

Mesele pot fi achiziționate pentru frumusețe sau pot servi drept spațiu de depozitare. Ele diferă în mărime și modificare. Masuta de cafea este cel mai adesea centrul zonei de relaxare din sufragerie si serveste si ca loc pentru o cana de ceai sau o revista.

Opțiuni mai masive sunt folosite ca masă pentru mâncare. Masa consola poate împărți zone dintr-o cameră sau poate sta lângă un perete. Compozițiile de flori, vaze sau fotografii arată grozav pe el. O masă laterală este o opțiune pentru un spațiu mic. Este convenabil să puneți o carte sau un telefon pe el. O altă variantă este o masă de servire pentru gustări și băuturi.

Pentru exemple de decorațiuni interioare folosind mobilier Ikea, vezi următorul videoclip.

fara comentarii

Comentariul a fost trimis cu succes.

Bucătărie

Dormitor

Mobila